Lidl | De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs! – www.lidl.nl

Door de drukte i.v.m Corona én de piek bij PostNL, is de levertijd langer dan je van ons gewend bent. We vragen hiervoor je begrip. Meer informatie, Klik hier. ×.Goedkoper uit bij Lidl ♢ Altijd een filiaal in de buurt ♢ Ruim assortiment ♢ Beste supermarkt in groente en fruit ♢ Wekelijks nieuwe acties.De mogelijkheden zijn eindeloos: sauzen en soepen bijvoorbeeld. Ook willen mensen graag weten welke blender voor smoothies geschikt is. Of je nu een grote …Blendy blender 0,8… v.a. 44,32. Vind de goedkoopste. KORTING. Bosch. MMBM4G6K Blender m… v.a. 57,00. Vind de goedkoopste. Magimix. Power Blender …Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties. Bezoek één van onze Leen Bakker winkels of bestel online.Krachtige motor met 800 W. Dankzij het innovatieve geluidsreductiesysteem is de werking stiller dan bij conventionele blenders: slechts 73 dB (A) RE 1 pW.