Mitra drankenspeciaalzaken – Wijn, bier, whisky en meer …

Bij Xenos vind je alles voor de gezellige momenten in en om het huis. Ontdek onze leuke betaalbare woonproducten en de lekkerste food items.De Bosch SilentMixx-blenders beschikken – dankzij een innovatief geluidsreductiesysteem -over een zeer stille, maar krachtige motor van 700 tot 800 Watt. De …Functioneel. Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteit van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld. Zo wordt je herkend tijdens het …Zo kun je je Bosch keukenmachine ook gebruiken om deeg te kneden, ingrediënten te raspen en te snijden of smoothies te maken met een blender of zelfs een …Krachtige motor met 800 W. Dankzij het innovatieve geluidsreductiesysteem is de werking stiller dan bij conventionele blenders: slechts 73 dB (A) RE 1 pW.Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties. Bezoek één van onze Leen Bakker winkels of bestel online.